Nejnovější recenze ze sekce Elektrická kladiva
S ohledem na váhu a velikost - lehké, malé a výkonné.
Truchu nešikovné přepínání směru otáčení.
Někoklik hodin v kuse jsem s tím nepracoval, tak jen doufám, že i to vydrží.
Zatím jsem plně spokojen.
- lehky
- vykony
- Lehká a na snadnější práce např. obouchání omítky vzhledem k ceně solidní.
U první, co jsem měl, došlo ke značnému jiskření. Objednané uhlíky byly jiného rozměru a tak se nepodařilo opravit a vzhledem k tomu, že uhlíky stály cca 300Kč nemá absolutně smysl něco na tom opravovat.
- Opravdu výborné na vrtání do panelu,oproti vrtačce Bosch kterou mám.
- Hledal jsem lehkou vrtačku s dobrým příklepem a možností sekání do cihlové zdi. Pro použití v domácnosti, na chalupě a tak je pro mne ideální nejen kvůli dobré ceně ale také díky výbavě (plochý a špičatý sekáč do zdi a 3 vrtáky SDS Plus a to vše v plastovém kuru).
- Zatím mne nezklamala.
- Robustní
- Velký bourací výkon
- Optimální hmotnost
- Houževnatý napájecí kabel, který snese i nějaký ten úder kamenem.
Nemám srovnání s jinými produkty SDS max, proto mohu kladivo jen chválit - zatím jsem na něm našel žádná negativa. Bourám s ním základy plné kamenů a práce jde od ruky.
Beton seká hravě a kameny štípe také slušně, byť ne tak snadno jako beton.
S ohledem na hmotnost je vhodnější pro práci do pasu, ale pomohlo i při vybouravani kapes na překlady.
- Velice silné
Ok
- bourací kladivo je Ok
- Dlouha zivotnost
Dobrá práce s nářadím
splňuje co slibuje
Vybral jsem na základě výkonnosti, variabilního nastavení, příslušenství a také ceny.
- pracuje jak má
Dobré kladivo i vrtačka, silné a ne zas tak těžké. Dodáno v kufru, ale bez plomby. Součástí balení je mazání v tubě, bez sekáčů.
Super cena, a hlavně funguje jako jiné zbytečně drahé.
- Dostatečný výkon pro domácí použití.
- Vrtání s příklepem i do hodně tvrdé keramické dlažby bez problémů. Do betonu je vrtání absolutně bez problémů.
- Doufám, že budou k sehnání náhradní uhlíky do motoru.
- Kličkou pro sklíčidlo s nástavcem do SDS nelze sklíčidlo pořádně utáhnout, jako by se nehodilo svojí velikostí.
- lehké,slušný výkon
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »