Nejnovější recenze ze sekce Elektrická kladiva
- kontrolka na uhlík
- super
Není co dodat
- Za tu cenu funguje parádně
- Vrtá do panelů, jako do másla
- Vrtáky + sekací břity v ceně
- Hlavice pro konverzi na klasické vrtáky v ceně
- Značková kladiva jsou robustnější
- Levný a kvalitní produkt
- Přidaná hlava na obyčejné vrtaky
- Za tu cenu skvělá volba. Kvalitní provedení pro kutilské využití plně dostačující
- Kvalita
- Dobrá cena
dobrá zkušenost s produktem
Produkt použiji až na jaře...
super
- slaboučké kladivo dobré tak na sundání obkladaček
stroj vydržel vyvrtat několik děr a pak konec nadobro. Je to už druhy výrobek stejného typu, který když jsem ho nejvíce potřeboval tak se rozbil. Při vrácení přes e-shop paní nechtěla vrátit peníze. Po urgencích,že se výrobek rozbil v 30-denni lhůtě nakonec peníze vráceny.
Tímto jsem završil kupování značky Parkside. Koupil jsem o tisícovku dražší,ale profi vrtačku,která nezklame a doufám,že bude fachat hodně dlouho
Pro drobné práce na domě je ideální.....
- Cena / výkon
- Cena.
- Mám třetí, vždy jsem to vyreklamoval. Vydrží mi vždy rok. Při častém sbíjení mi pak nešlo vrtání.
Kupuji to kvůli dlouhé záruce. Není problém s reklamací.
- Od Makity mám už spoustu nářadí a tak vím co čekat - nezklame
- Kufr - i když dneska už je samozřejmostí
- Výměnné sklíčidlo (klasické i SDS součástí balení)
- Klasický panel vrtá jak máslo
- Asi nemám co vytknout
Cena výkon
Rozmlátí vše, co jí přijde pod majzlík
Pokud pominu ,že není dodavatel schopen dodat ani český návod.......Tak vlastní vrtací kladivo je dobré jenom na to sekání a bourání. Druhá dodávaná hlavičky na normální vrtáky je tak dobrá na vyhození-hrozně hází. Malé vrtáky rovnou láme....Výdrž tohoto Polského výrobku zatím nemohu posoudit . Výběr na tento výrobek padl z důvodu velkého výkonu 2500W a "malé" ceny. Produkt je vhodný pro nenáročné zákazníky---
- Výkon
- Ergonomie
- Nestabilní upevnění dorazu a během práce s vrtačkou vibruje
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš produkt Bosch GBH 2-28 F Professional líbí.
Naše nářadí si zakládá na bezpečnosti našich uživatelů. Pokud se Vám něco nezdá na upevnění dorazu, můžete se bezplatně obrátit na náš servis a nechat nářadí zkontrolovat našimi profesionály.
Doufáme, že budete s produktem nadále spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- bourací kladivo jsem ještě nepoužil,baterii s nabiječkou už použil - super
- Lehký stroj, a zatím nesmrdí jako jiný. Dlouhý gumový kabel výhodou, dobrá manipulace v zimě.
- Zatím jsem pořádně neměl možnost vyzkoušet.
Na první pohled,a omak je to celkem sympatické. U vidíme co ta holka výdrží.