Nejnovější recenze ze sekce Elektrická kladiva
Nářadí Parkside velmi dobrá cena versus výkon
SDS hlava + sklíčidlová hlava
ok
- Na svou velikost má dobrou sílu a není ani moc těžké takže se dá sním dobře pracovat
Bosch v tomto provedení před 12 lety vydržel i když se z něj kouřilo po spoustě děr do betonu, bez přestávky asi hodinu vrtání.
A to se u toho střídalo několik řemeslníků. Tak stačí když tahle kopie Proteco vydrží polovinu co ten Bosch.
Zatím odskoušeno krátce - vrtá uplně stejně
- Dobrá cena a kvalita,seká solidně.
- Víborná cena a solidní kvalita.
- vše je ok
- super cena
- kufr
Kupoval jsem na rekontrukci domu.
Nemám co bych vytknul, dělník se vším všudy.
Mohu jen doporučit.
PARKSIDE PBH 1550 A1
Šíma Praha
Přidáno: 31. prosince 2023
(naposledy upraveno 31. prosince 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Vrtací kladivo PARKSIDE je OK. Od výrobce Parkside mám několik produktů a vždy jsem byl spokojen s výkonem i cenou. Chtěl bych upozornit na perfektní služby poskytované Lidlem, jako 3-letou zárukou a zajištěný sevis, přičemž pro poškozenou věc si přijedou a po opravě zase přivezou, což není obvyklé. Např. když koupíte v OBI něco od LUX, tak produkt Vám opraví pouze v Rakousku, nebo Německu. OBI se na Vás vykašle, klidně dováží produkty bez možnosti servisu v Česku.
Vrtací kladivo PARKSIDE je OK. Mám již několik produktů od výrobce Parkside prodejce LIDL.cz a vždy jsem byl spokojen jak s výkonem, tak cenou. Zejména bych chtěl vyzdvihnout mimořádné služby prodejce LIDL. Na výrobky poskytuje záruku 3 roky a pro své zboží zajišťuje servis a to si prosím pro poškozené zboží přijede a po opravě zase doveze. Na rozdíl třeba od firmy OBI, která Vám prodá výrobky firmy LUX, přičemž pro tyto výrobky v Česku neexistuje servis a Vy musíte výrobek zasílat k opravě do Rakouska nebo Německa.
- nezvykle tiché na zbíječku
- málo vibrací
Zatím jsem používal jen málo, ale na první spuštění mne překvapil "tichý" chod oproti jiným, starším zbíječkám které jsem používal. Také vibrace do rukou při držení jsou o dost menší. Výdrž se ukáže časem...
Zatím jsem se zbíječkou spokojený.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že se Vám náš Bosch GBH 5-40 DCE líbí. Věříme, že s ním budete i nadále spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
maká jak má
NAREX EKV 21 Speed Drill 65404580
Přidáno: 25. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. ledna 2024)
Zakoupeno v ELVIN PRODEJ s.r.o.
- Skvělý poměr cena/kvalita
- Poctivý výrobek
vše jak má být - doporučuji
- velmi kvalitní
- výkon
- prasklý pomocný držák - obratem vyměněn
Skvěle vrtá a seká, jen se nesmí zapomenout na doplnění maziva
- Spokojenes,bez problému
Dedra DED7836
Přidáno: 3. prosince 2023
(naposledy upraveno 3. prosince 2023)
Zakoupeno v Nářadí Hornig
- dobrý poměr cena/výkon
- slušná energie
- Co jsem hledal, tak by měl být dobrá dostupnost náhradních dílů
- Nestčí vlastní váha kladiva, musí se vždy trochu zatlačit abyt tloukla
Ideální na hrubší práce. Na sekání drážek pro elektriku je to už moc těžké a hrubé.
Ale jinak zatím spokojenost
- kvalitní a vydrží